SENNA SAGE

ONLY HUMAN
OUT NOW

OVER SENNA SAGE

SENNA SAGE schrijft vooral over persoonlijke en vaak herkenbare situaties. De Limburgse uit Weert waardeert de kleine dingen en weet dit mooi te vertalen naar haar muziek. Waar je in het genre van pop/rock een stoere meid met grote mond verwacht, weet de zangeres hier een geheel eigen invulling aan te geven met een nobele, zachte uitstraling en lief karakter. Vergis je niet, want achter de blonde krullen schuilt een sterke stem waar zij flink mee kan uithalen.

Als jonge puber liet zij zich graag inspireren door muziek van Anouk en Paramore en richtte al in de brugklas haar eerste girlpower bandje op. Het maken van muziek smaakte naar meer en dus volgden er verschillende bandjes en projecten waar zij onder andere het publiek van het Bevrijdingsfestival Roermond om de vinger weet te winden. De droom voor een Europese tour kwam uit met de rockband Shiverburn waar zij als leadzangeres niet alleen het schrijven van de songteksten voor haar rekening nam, maar ook meewerkte aan de vorm van de nummers waarbij haar melodieuze creaties tot leven kwamen.

De noodzaak van haar muzikale passie is dan ook terug te horen in haar ervaren stem die enigszins doet denken aan The Veronica’s. Met een diploma in toegepaste psychologie en een studie Rechtsgeleerdheid, is de combinatie met het muzikale talent van SENNA SAGE toch opmerkelijk te noemen. Deze hardwerkende jonge vrouw draait haar hand dan ook niet om voor een drukke agenda en werkt met volle energie aan haar solodebuut.

Haar eerste single die in het voorjaar van 2020 wordt verwacht, belooft dan ook iets spannends te worden. Poprock die raakt. Een toepasselijke omschrijving voor de muziek waar deze ondernemende zangeres je in mee durft te nemen.

icon-streepjes.png TOUR DATESCOMING SOON

icon-streepjes.png MEDIA